Kulináris csapatépítő

A főzésben legjobbnak bizonyuló csapat. Fotó: Molnár Balázs

Kereken tíz nappal a bajnoki rajt előtt csapatépítő programon vettek részt a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgócsapata játékosai, szakmai stábja és a vezetőség tagjai. A rendezvényre természetesen minden hozzátartozó is hivatalos volt, melyet a Körös partján, Szanazugban tartottak.

A közös program főképp a pörköltfőző versenyre koncentrálódott, mely jó alkalmat teremtett a további ismerkedésre, beszélgetésre. Mivel kihívásról volt szó, így a sportolók odatették magukat és minden kulináris tudásukat latba vetették a győzelem érdekében. Öt csapat mérkőzött a szimbolikus díjakért, így tisztességes mennyiségű étel készült, melyet jóízűen el is fogyasztottak. A vezetők érzékszervi minősítéssel döntötték el a sorrendet, bár volt olyan együttes, amely minden pressziót és eszközt latba vetett – megjegyezzük sikeresen – a diadal érdekében.
A győztes csapat tagjai: Tóth Roland, Farkas Márk, Kovács Ádám Tibor, Nikola Pantovics, Oláh László, Pilán Márkó és Váradi Ádám.